ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Desktop Management
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Problem With DefProf and Windows 8.1. Blank Tiles

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Message Reverse Sort Order
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
clivebuckwheat View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 21 Jul 2014
Online Status: Offline
Posts: 9
  Quote clivebuckwheat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Jul 2014 at 6:30pm
As you can see tiles are missing.




Edited by clivebuckwheat - 22 Jul 2014 at 6:31pm
Back to Top
Support View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 09 Nov 2006
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 1330
  Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Jul 2014 at 11:28am
This is not something we have ever seen.

We have noticed that occasionally there is a delay in updating live tiles, but we have not seen any blank tiles.
Back to Top
clivebuckwheat View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 21 Jul 2014
Online Status: Offline
Posts: 9
  Quote clivebuckwheat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Jul 2014 at 10:44pm
Hi

I am currently evaluating DefProf to see if it would be something useful for our Lab Image.I might have found a bug.

Here's how my process.

1. Login as Admininstrator, do my installations, and customizations such as start screen, pin tiles to task bar etc

2.  create another user called CopyProfile With Administrator rights.

3. Logoff as Administrator and reboot.

4. Login as User CopyProile,Run DefProf from an elevated cmd prompt with DefProf c:\Users\Administrator /y  

5. DefProf completes successfully, logoff as User CopyProfile and reboot.

6. I login as a brand new user that has never logged into the machine before, start screen is all ok pinned apps to task bar is ok, homepage settings all ok in all browsers.

THE PROBLEM IS AS FOLLOWS BELOW.

When I go to the start screen click the down arrow and go to Apps by Name screen, certain icons such as camera, store, skydrive, pc settings, and desktop are blank, they still work but they are blank and by blank I mean they have no picture in them. Most of the icons are ok otherwise. I can't figure it out.



Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.029 seconds.