ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Desktop Management
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Windows XP error with ProfWiz

 Post Reply Post Reply
Author
Message
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
mauriciosti View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 26 Mar 2015
Location: Brasil
Online Status: Offline
Posts: 3
  Quote mauriciosti Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Windows XP error with ProfWiz
    Posted: 26 Mar 2015 at 12:59pm
Hello everyone
I'm trying using this tool, over XP i'm getting some error.
Over Windows 7 and Windows 8 not.
I'm using Server 2012R2.

See the image below.

Any help ??

http://i1178.photobucket.com/albums/x368/Mauricio_Lima/error_1.jpg


Edited by mauriciosti - 07 Apr 2015 at 5:52pm
Back to Top
mauriciosti View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 26 Mar 2015
Location: Brasil
Online Status: Offline
Posts: 3
  Quote mauriciosti Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Mar 2015 at 1:57pm
No one?
Back to Top
Support View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 09 Nov 2006
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 1358
  Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Apr 2015 at 1:50am
We cannot see your image.
Back to Top
mauriciosti View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 26 Mar 2015
Location: Brasil
Online Status: Offline
Posts: 3
  Quote mauriciosti Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Apr 2015 at 5:52pm
Updated
Back to Top
Support View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 09 Nov 2006
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 1358
  Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Apr 2015 at 5:31am
It looks like you have some kind of name resolution problem. If you are sure "Mauricio.Lima" is the NetBIOS name name of the user account, try specifying the UPN name instead - something like mauricio.lima@pmns.intranet.

If that doesn't work, try Mauricio.Lima with the NetBIOS domain name - possibly PMNS. (I'm assuming pmns.intranet is not the NetBIOS name of the domain.)
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.016 seconds.