ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Transer Wiz not working

 Post Reply Post Reply
Author
Message
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
Joe_Tek View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Apr 2016
Online Status: Offline
Posts: 2
  Quote Joe_Tek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Transer Wiz not working
    Posted: 12 Apr 2016 at 8:06am
Trying out the Free version and it doesn't work, version 3.11. Upon opening it just shows a spin indicator and that's it.

Unable to even terminate the process. Just returns an error.

Any ideas?
Back to Top
Support View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 09 Nov 2006
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 1290
  Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Apr 2016 at 10:24am
Check that your anti-virus is not wrongly blocking access to Profwiz.exe.

What error is returned?
Back to Top
Joe_Tek View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Apr 2016
Online Status: Offline
Posts: 2
  Quote Joe_Tek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Apr 2016 at 10:33am
Originally posted by Support

Check that your anti-virus is not wrongly blocking access to Profwiz.exe.

What error is returned?


First thing I checked, odd. On the first machine I tried where it failed it worked for some odd reason. Other machines still now. Nothing changed on the first machine.

Multiple restarts etc. Question, didn't notice but this but maybe be a brain fart. Should I be logged in as Domain Admin to do the migrate?
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.031 seconds.