ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Black screen and flashing taskbar after migration

 Post Reply Post Reply
Author
Message
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
domjuk View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Jan 2017
Online Status: Offline
Posts: 1
  Quote domjuk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Black screen and flashing taskbar after migration
    Posted: 12 Jan 2017 at 4:34am
Hello,
I am using ForensiT User Profile Wizard v3.12.1225 to test local to domain user migration and on the first PC I tried it on I go through the process of migrating the user, it says it completed the migration.
When it restarts and I sign in using my domain credentials it logs in  but the background is black with the taskbar flashing intermittently, it doesn't allow me to access task manager or the start menu, it's totally unresponsive but it will let me hit ctrl + alt + del to sign out.
I was able to migrate the profile back to a local account which works without problem.

This is the log I get (private info redacted)

Finding Domain Controller for domain DOMAIN... Done.
Using Domain Controller: \\DOMAINCONTROLLER.DOMAIN.COM
Binding to Active Directory... Done.
Getting FQDN for user "USER"...  Done.
Getting Domain SID... Done.
SID is S-0-0-00-000000000-0000000000-000000000-0000
Checking for roaming profile...Done.
No roaming profile path set.
Processing Windows Store Apps... Done.
Setting Registry ACLs... Done.
Set Registry ACLs in 4.313 seconds.
Setting Profile ACL... Done.
Set Profile ACL in 2109.112 seconds.
Creating Profile registry keys... Done.
Adding new account to local groups... Done.
Setting USER as default logon... Done.
Migration Complete!

Back to Top
jae View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 10 Feb 2017
Online Status: Offline
Posts: 1
  Quote jae Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Feb 2017 at 1:15pm
I have experienced this on all Windows 10 Pro migrations I have tried, have not found a solution yet.
Back to Top
wleddy View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 20 Oct 2016
Location: San Luis Obispo
Online Status: Offline
Posts: 6
  Quote wleddy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Jun 2017 at 5:38pm
I had the same experience. For me it was necessary to have the account be a member of the local users group (BUILTIN\Users) when in the new domain. I had to tweak a group policy that was setting this as a restricted group. After restarting I had a normal desktop. Normally this isn't an issue as Domain Users is a member by default, but the domain I'm migrating to is delegated at a lower level and we don't allow everyone access to our workstations.
Back to Top
Capdam View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 Jul 2017
Online Status: Offline
Posts: 2
  Quote Capdam Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jul 2017 at 2:17am
Hello,
Same problem for me, all Windows 10 pro encounter this issue.
I send an email to support to point out the situation months ago but never get a reply :/
Back to Top
Support View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 09 Nov 2006
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 1226
  Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jul 2017 at 5:13am
The black screen after sign-in indicates that the user does not have sufficient access to the registry. The main cause of this issue is addressed in build 3.12.1229

If you continue to have a problem, please contact support@ForensiT.com
Back to Top
Capdam View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 Jul 2017
Online Status: Offline
Posts: 2
  Quote Capdam Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Aug 2017 at 6:58am
Originally posted by Support

The black screen after sign-in indicates that the user does not have sufficient access to the registry. The main cause of this issue is addressed in build 3.12.1229

If you continue to have a problem, please contact support@ForensiT.com


I tried build 3.12.1229 as suggested and i can happily report that windows 10 pro migration now works like a charm !
Thank you and great job !
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.016 seconds.