ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Outlook not working after migration

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Message Reverse Sort Order
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
fets84 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Dec 2017
Online Status: Offline
Posts: 2
  Quote fets84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Dec 2017 at 2:08am
Same Problem here.Solved it by disabling ADAL Microsoft Authentification in registry:
HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Office\16.0\Common\Identity\EnableADAL
REG_DWORD 0

Please fix this

Edited by fets84 - 07 Dec 2017 at 4:01am
Back to Top
matejbalun View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Nov 2017
Online Status: Offline
Posts: 2
  Quote matejbalun Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Nov 2017 at 9:36am
Ran the profile wizard on a Win 10 machine to move to a new domain with new credentials. Everything went smoothly.

Everything is working as it should except for Outlook 2016. After trying to launch Outlook once logged in under the new account I got an error saying Outlook couldn't access the OST file.

Since we are running Office 365 I figured I'd just delete the old Outlook profile and create a new one. However I cannot get Outlook to allow me to create a profile, I get an error as soon as I type in the email address that I'm trying to create a profile for.

Odd thing is that I can log into a clean user account on the same computer and Outlook will work just fine, letting me add a profile without an issue.

Anyone ran into this issue before?

Thank You
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.016 seconds.