ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  Active Topics Active Topics RSS Feed: Outlook not working after migration
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Outlook not working after migration

 Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Message
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
medicaustik View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 09 Jul 2018
Online Status: Offline
Posts: 1
  Quote medicaustik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Jul 2018 at 12:41pm
Originally posted by JohnMSP

Spent ages with this one as part of an Azure AD cloud only to Azure AD / AD hybrid setup.

Disabling ADAL wasn't an option as we use MFA.

We found it wasn't just Outlook broken - none of the Office 365 apps could sign in either.

Ultimately I found the issue: there's a token that needs resetting in the user profile directory.

Rename the folder that starts "Microsoft.AAD.BrokerPlugin" in %appdata%\local\packages\ to something else (you will need to be logged in as another user to do this) and then log out, then in as the user. You should find Outlook and other Office apps now work as expected.

Hope this helps someone - spent an age troubleshooting this one!


John buddy, you're a hero.

This solution worked for me.

Disabling ADAL is not an option in environments that require MFA.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.031 seconds.