ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Shutdown/Restart Issues

 Post Reply Post Reply
Author
Message
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
mamerica View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Dec 2017
Location: Minneapolis, MN
Online Status: Offline
Posts: 8
  Quote mamerica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Shutdown/Restart Issues
    Posted: 27 Dec 2017 at 11:42am
I ran the wizard and left my domain. I joined a workgroup. Everything was moved okay and I am impressed with that. The last issue is when I shut down or restart the computer, it takes a very long time (like more that five minutes) I can't really tell what it is doing but it doesn't seem right.

Any advice is appreciated.

Best Regards
Back to Top
saviomsilva View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 09 Jun 2018
Location: SURREY
Online Status: Offline
Posts: 2
  Quote saviomsilva Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Jun 2018 at 1:17am
Hi Mate

I am having the same issue also so apps wont load + UAC takes ages to load

Did yo manage to fix the restart/shutdown issue
Back to Top
mamerica View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Dec 2017
Location: Minneapolis, MN
Online Status: Offline
Posts: 8
  Quote mamerica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Jun 2018 at 10:19am
It turned out to be a Windows Service that did not have the correct credentials to start. It was trying and then would time out. I do not remember which one, but I found it in the Windows System Error Log. Hope that helps.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.016 seconds.