ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Google Chrome

 Post Reply Post Reply
Author
Message
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
matraksis View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Jul 2018
Online Status: Offline
Posts: 5
  Quote matraksis Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Google Chrome
    Posted: 24 Oct 2018 at 3:52am
Hello
I have common issue with migrated machines windows 10 1803+. I have google chrome installed before migration. After singleEXE migration, chrome is getting extremely slow or even not able to open any page. I have to reinstall the chrome. Do you have the same ? Did you find any other solution for that issue. I have to migrate 600+ machines, so every minute of migration process can save a lot of our time. ...
Piotr Kania
Back to Top
dan.YJEo View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 19 Dec 2018
Online Status: Offline
Posts: 1
  Quote dan.YJEo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Dec 2018 at 9:04am
matraksis,
We too had this problem. I had only migrated 2 users onto the domain with the User Profile Wizard. Neither of them were able to use Chrome (no webpages load) after the migration. Uninstalling and reinstalling Chrome didn't fix it. Firefox and Edge works fine for them.

Back to Top
matraksis View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Jul 2018
Online Status: Offline
Posts: 5
  Quote matraksis Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Dec 2018 at 6:45am
We've migrated approx 200 laptops and the reinstallation steps by scipts AFTER migration (but it must be run as administrator (UAC)
help us with that issue. But it is NOT the correct way to manage that case. Hard to imagine to use that tool for 1000+ devices.
Piotr Kania
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.018 seconds.