ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Issues with Automation

 Post Reply Post Reply
Author
Message
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
Adamschirtz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 27 Sep 2019
Online Status: Offline
Posts: 1
  Quote Adamschirtz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Issues with Automation
    Posted: 27 Sep 2019 at 12:17pm

Good afternoon.

I'm running into an issue, we have about 800 clients we need to migrate windows 10 and windows 7. I'm automating using the self contained EXE and the VBS scripts built using the wizard. Both work when clicked on even by the end users.

However I need to push these. I'm leveraging psexec and I'm able to get the solution to work on Windows 7 systems however on Windows 10 it fails every time.

Here's what I'm running currently which works with windows 7.

psexec.exe \\computer -s -h cscript.exe //b c:\folder\folder\enduser.vbs


The error: Creating migration process... Fails.

This isn't specific enough to tell me what I need to fix. Perhaps my syntax? I'm executing the push as a Domain Admin from an elevated Command prompt.

I've tried executing it as a login script, a scheduled task, pushing with PDQdeploy packaging utility. Running directly from CMD using psexec. It just refuses to run successfully remotely on Windows 10.

Any help would be lovely.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.016 seconds.