ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Move Computer
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Backup no longer works after migrating profile

 Post Reply Post Reply
Author
Message
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
FreeMortal View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Mar 2010
Online Status: Offline
Posts: 1
  Quote FreeMortal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Backup no longer works after migrating profile
    Posted: 01 Mar 2010 at 11:16am
The profile migrator works very well, however I've noticed that after I migrate a profile of a domain user to a workgroup, Vista backup will no longer work.  It fails while trying to create a shadow copy with error code 0x80004005.
 
Can anyone help me get backups working again?
Back to Top
Support View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 09 Nov 2006
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 1322
  Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Mar 2010 at 6:01am

Hi,

We've only had one previous report of a problem with backup, and we have not been able to reproduce the problem ourselves.

We are pretty confident that the problem is not profile related. Window appears to cache the credentials to access the backup location at a system level, not at a user level, so there are no issues with decrypting passwords encrypted with pre-migration credentials. The problem appears to relate to accessing the backup location, not to data on the machine.

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.016 seconds.