ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Calendar   Register Register  Login Login

Works for one, but not a second?

 Post Reply Post Reply
Author
Message
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
arfoley View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 22 Oct 2010
Online Status: Offline
Posts: 1
  Quote arfoley Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Works for one, but not a second?
    Posted: 22 Oct 2010 at 4:40pm
Error 0x8007052e. Logon failure: unknown user name or bad password.
Migration Fails.

I created a file in the deployment kit, and it worked on one PC (Win7) but then I had to recreate the .config, the .exe file to get it to work on a second. It keeps complaining that the account (which is mine) isn't working. However, nothing changed in the files. I recreated the files, and then it worked again on one XP machine, but now it won't work on another one. I'm stumped.
Back to Top
Support View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 09 Nov 2006
Location: United Kingdom
Online Status: Offline
Posts: 1391
  Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Oct 2010 at 2:21am
The issue is unlikely to be with the Profwiz.config file. If you continue to have a problem please send your Profwiz.config file and a log file to support@ForensiT.com
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.016 seconds.