Print Page | Close Window

Can no loner login

Printed From: ForensiT
Category: ForensiT Support
Forum Name: Desktop Management
Forum Discription: User Profile Manager questions, suggestions, comments and bug reports
URL: http://forum.ForensiT.com/forum_posts.asp?TID=250
Printed Date: 22 Aug 2019 at 9:45pm


Topic: Can no loner login
Posted By: deanwaters
Subject: Can no loner login
Date Posted: 11 Mar 2010 at 4:43pm
Just download the trial of User Profile Manager.  Installed it on a Windows 7 Professional box.  Stand alone workstation not connected to a Domain or anything.  Copied a user profile into the Default profile.  Created a new test user account to see if it would work.  Logged out of the machine.  Now NONE of the ID's can login!  I'm at the Windows 7 login screen.  The icons for the local users are on the screen waiting to be clicked.  When I click on any of them, the account name just under the account icon disappears....and that's it......nothing else happens!   WOW!  This is just a testing workstation so I didn't lose any data or anything, but now I'm stuck and have to reload the O/S. 

Common event?  Or this just a fluke?

Thanks
Dean Waters
Rentrak Corporation



Replies:
Posted By: Support
Date Posted: 12 Mar 2010 at 3:54am
Hi Dean,
 
I'm sorry that you have had this problem. The problem occurs if you do not assign the user account(s) a password. User Profile Manager needs users to have passwords in order to manage the profiles on the machine. Now what should happen is that you should get a polite message telling you this. Unfortunately there appears to be a bug where you don't see anything. We will work urgently to get this fixed.
 
You do not need to reload the O/S. Just reboot the machine in safe mode and either assign a password to the accounts, or uninstall the software.
 
Thank you for bring this to our attention.


Posted By: deanwaters
Date Posted: 12 Mar 2010 at 2:59pm
Thanks for the quick reply.  Since this was a lab-workstation used for testing, I just reloaded the OS.  Did the same thing again though.  This time it did give me the polite message about logging in with an un-managed profile --- but it still wouldn't let me get passed the login screen.  Reloaded the OS again.  3rd time I got it right - put a password on the account and it worked.

D



Print Page | Close Window