ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  New Posts New Posts RSS Feed - Bug:Editing config file does not read in settings
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Bug:Editing config file does not read in settings

 Post Reply Post Reply
Author
Message
absoblogginlutely View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02 Sep 2009
Location: Dublin, OH
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote absoblogginlutely Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Bug:Editing config file does not read in settings
    Posted: 02 Sep 2009 at 10:10am
A couple of issues when opening a previously saved config file

1. The Credentials for accessing the new domain default to DOMAIN\Administrator even if the previous config had specified a different username.Looking in the config file the correct username was saved so there should be no reason the username defaults back to Administrator.

2. Migrating from an existing windows Domain changes to No instead of Yes.
Back to Top
Support View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 09 Nov 2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 1401
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Sep 2009 at 4:08am
Hi,
 
Thanks for your feedback. We are aware of the new domain credentials defaulting back to DOMAIN\Administrator. This should be fixed in the next release of the Deployment Kit.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.031 seconds.