ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  New Posts New Posts RSS Feed - On the Final Stretch...
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

On the Final Stretch...

 Post Reply Post Reply
Author
Message
abe-maestro View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Feb 2024
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote abe-maestro Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: On the Final Stretch...
    Posted: 06 Feb 2024 at 9:09pm
I'm working out my process for migrating my hybrid azure/on-prem into just AAD. I've overcome several hurdles and now I'm on the final one....

All profiles seem to be migrating fine. The migration seems to be completing with the Provisioning Package being accepted. The problem is an endless Reboot Loop and the migration starts over again the reboots and starts over again and reboot and starts over again.

06/02/2024 13:03:18.472 Creating migration service... Done.
06/02/2024 13:03:18.487 Starting migration service... Done.
06/02/2024 13:03:19.597 Target device: WINDEV-TEST
06/02/2024 13:03:19.612 OS build 10.0.22621.3085. Version 22H2.
06/02/2024 13:03:19.612 Azure Tenant: XXX XXXX XXXX
06/02/2024 13:03:19.628 Migrating user account "ktester"
06/02/2024 13:03:19.706 Processing UWP Apps... Done.
06/02/2024 13:03:20.800 Setting Registry ACLs... Done.
06/02/2024 13:03:21.519 Set Registry ACLs in 0.687 seconds.
06/02/2024 13:03:21.519 Closing Apps... Done.
06/02/2024 13:03:21.534 Setting Profile ACL... Done.
06/02/2024 13:03:23.972 Set Profile ACL in 2.422 seconds.
06/02/2024 13:03:23.987 Creating Profile registry keys... Done.
06/02/2024 13:03:23.987 Renaming Profile Folder... Done.
06/02/2024 13:03:24.081 Adding new account to local groups... Done.
06/02/2024 13:03:24.128 Migrating user account "jtester"
06/02/2024 13:03:24.191 Processing UWP Apps... Done.
06/02/2024 13:03:24.206 Setting Registry ACLs... Done.
06/02/2024 13:03:24.894 Set Registry ACLs in 0.688 seconds.
06/02/2024 13:03:24.909 Closing Apps... Done.
06/02/2024 13:03:24.925 Setting Profile ACL... Done.
06/02/2024 13:03:27.425 Set Profile ACL in 2.484 seconds.
06/02/2024 13:03:27.425 Creating Profile registry keys... Done.
06/02/2024 13:03:27.441 Renaming Profile Folder... Done.
06/02/2024 13:03:27.487 Adding new account to local groups... Done.
06/02/2024 13:03:27.503 Migrating user account "ttester"
06/02/2024 13:03:27.566 Processing UWP Apps... Done.
06/02/2024 13:03:27.581 Setting Registry ACLs... Done.
06/02/2024 13:03:28.612 Set Registry ACLs in 1.16 seconds.
06/02/2024 13:03:28.612 Closing Apps... Done.
06/02/2024 13:03:28.644 Setting Profile ACL... Done.
06/02/2024 13:03:31.831 Set Profile ACL in 3.172 seconds.
06/02/2024 13:03:31.831 Creating Profile registry keys... Done.
06/02/2024 13:03:31.847 Renaming Profile Folder... Done.
06/02/2024 13:03:31.894 Adding new account to local groups... Done.
06/02/2024 13:03:31.909 Attempting to resolve user SID... Fails.
06/02/2024 13:03:31.925 Getting username from profile folder name... Done.
06/02/2024 13:03:31.941 Migrating user account "xxxx"
06/02/2024 13:03:31.956 User 'xxxx' not found in lookup file.
06/02/2024 13:03:31.972 Local account name is a SID.
06/02/2024 13:03:31.972 Target user not found in Azure Object ID file.
06/02/2024 13:03:31.972 Leaving Azure AD Tenant... Done.
06/02/2024 13:03:35.300 Calling Provisioning Package... Done.
06/02/2024 13:03:45.971 Migration Complete!


Edited by abe-maestro - 06 Feb 2024 at 10:23pm
Back to Top
abe-maestro View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Feb 2024
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote abe-maestro Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Feb 2024 at 4:38pm
Shutting it down overnight seems to resolve the reboot issue and everything is fine.

I'm obviously nervous, however, about deploying this to production.

Can anyone help me troubleshoot the logs to figure out what was going wrong with the reboot loop?
Back to Top
Support View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 09 Nov 2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 1860
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Support Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Feb 2024 at 5:22pm
Hi, 

Please can you give us some more information? What runs again and again?

How are you running the Wizard on the computer? The default Migrate PowerShell scripts write a flag file after the migration has completed, the same script checks whether this flag file exists, and if it does - the migration script does not run profwiz.exe.

Please can you email us at support with further details as to how you are running the Wizard on the computer and exactly what runs again? Please can you include the migration log and config file and your migration script. 

Many thanks,

Support.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.270 seconds.