ForensiT Homepage
Forum Home Forum Home > ForensiT Support > Domain Migration
  New Posts New Posts RSS Feed - log on script not working after ProfWiz migration
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

log on script not working after ProfWiz migration

 Post Reply Post Reply
Author
Message
mikeli23 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 17 Oct 2019
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mikeli23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: log on script not working after ProfWiz migration
    Posted: 17 Oct 2019 at 10:28am
Good day everyone, we raised new Windows AD environment at customer site.Also we have samba file server, where customer authentification is done by AD. Prior to this customer used local accounts on their PCs. I created AD account for all of them, organised them in OUs, and every OU got Logon Script which maps users department folder as network drive on users PC. When I joined customer PCs to domain and they logged with their credentials, all shares mapped automatically with no problems. Than I decided to use profwiz and move local accounts to new domain accounts so that domain users can se programs and data from local user. I used profwiz, but after migration, drives are not mapped automatically any more. When I copy the script and run it manually on customer pc which is migrated to domain, script runs perfectly.

example of th script code is:

net use Q: /delete
net use Q: \\10.x.x.x\IT Department   

//it department is shared folder, and domain user has all sufficient rights on it


Have you had similar Problem?

thanks
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.03
Copyright ©2001-2019 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.062 seconds.